Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I let him in (Svenska prod.1)


Så jag släppte in honom,
Denna enastående karl,
Det tog mig två år att finna tillbaka,
Och du slog tag i mitt hjärta som en orkan.

Så kanske är han den rätta för mig,
Kanske han kan få mig att se,
För han har redan lyckats,
Med det jag trodde var helt omöjligt.

Som att utforska min själ på nytt,
På riktigt, på djupet den här gången,
Och jag gillar honom verkligen,
För han är inte som dom andra varit.

Så jag släppte in honom,
Denna enastående karl,
Och den här gången släpper jag inte taget..

Nej, jag släpper inte taget. ღ




Fri vers (Fri form) av Holeofmyheart
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart