Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora kriget

du såg inte

tårarna i mina ögon

för det är din tid nu

min tid är sen,

men pressen

dödar mig.

En promenad en sen kväll med dig

skulle rädda mig från

det stora kriget

som sker här.


Men den skedde aldrig.




Fri vers av Marshimlen
Läst 240 gånger
Publicerad 2010-08-30 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen