Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt av

 

det fanns en tid då jag sökte sanningar
en tid då jag fann sanningar
och då jag var tvärsäker

sedan kom tider då jag föll
rakt igenom våning efter våning i mitt bygge
i fortsättningen blev jag försiktigare

numera håller jag fast
men utan stora illusioner
vid de möjligen tänkbara
lite avskavda och skamfilade sanningar
jag finner anständiga

desillusionerad
kanske
eventuellt kommer det med åldern
men jag tror inte det
snarare då av att ha varit med och sett
att ingenting i livet är enkelt

bara om man blundar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-30 23:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är det enkelt men vi krånglar till det.
Den Sanning jag fann och mötte är enkel.
2010-08-31

  Johan Bergstjärna VIP
Sanningen ska göra eder fria - sa Jesus.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger