Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet

Kreativitet
innebär för mig
att jag vill syssla
med något
som är större
än jag

och eftersom jag
är ganska liten
behöver det inte
vara stort

men ändå
större




Fri vers av stenhur VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 10:45



Bookmark and Share


  walborg
Gedigen bildning och stora kunskaper leder till stor ödmjukhet. Så vackert att läsa.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP