Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer in från ett annat håll

 

maktlöshet
föder vanmakt
föder uppgivenhet

uppgivenhetens träskland
där någonstans vill jag slå mig fri:
låt mig vara!
jag står för vad som är mitt
stå ni för ert

jag vill gå långt ut i ingenstans
och hämta frisk luft
och jag vill återvända
med en hård kärna i min slutna hand:
detta är mitt
här går mina gränser
innanför mina gränser är jag inte maktlös

så sluta kladda direktiv på mina väggar
hårt regn ska skölja dem rena
jag har inte gett upp!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-31 11:42



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger