Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara - inte göra




Dagarnas flykt

 

dagarna rinner mellan mina fingrar
som silkesmjuka knippen av ljus
som strömmande vatten
som gruskorn utför en brant

och jag hör nog att man ropar
ta tag!

jag vet nog att jag skulle greppa
tygla och tämja
men jag förblir sittande i förundran
inför ännu en dags graciösa flykt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-31 12:52



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Men det är väl ett annat stt att "fånga dagen" som det populärt kallas?
2010-08-31

  walborg
Känns fridfullt med denna inställning till tiden som går och livet som är.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger