Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat hem

Även om det sägs att kärlek
och hat går hand i hand
så kommer jag aldrig
att kunna förlåta dig eller någonsin
vilja ha dig tillbaka

Din ballong slets sönder
av livets hårda vindar
och du lagade den
genom att visa mig
att jag var underlägsen dig

Mycket gick sönder i mig
då jag umgicks med dig
Nu har jag hittat tillbaks
till mig själv
Jag har aldrig varit stolt
bara stark

När jag ser tillbaka
på det vi hade
ser jag bara dig och
dina manipulationer
Du kunde bara se på mig
igenom ditt kalejdoskop
inte den jag är

Jag har nu förstått
att lilla du
är oförmögen att älska
någon mer
än dig själv
Här finns inte längre något hat
jag är nu oberörd
av lilla dig

Även om jag nu tillhör
det skygga och vilda
så har jag nu gått vidare
och har hittat hem
till en som vågar

© C.J




Fri vers (Prosapoesi) av Chattis J
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J