Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på ett lite annorlunda sätt....


all inclusive...

vem kan förstå
när inte ens jag
själv gör det

snälla ge mig
tålamod
att vänta

gör så att
jag kan njuta
i alla fall

under tiden

låt mig fortsätta
stråla
låt mig inte fastna
i de kalla blöta
tårar
som väcks och
dränker
så lätt

jag ska ju
vara lycklig nu
å inte tänka så
mycket på
varför
hur
och när

och alla andra
tankar som
invaderar
och vill
förgifta

låt mig stanna
i tron och
förvissningen
att han älskar
mig på samma
innerliga heta
passionerade
intensiva sätt....

all inclusive.....




Fri vers av firefire
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-31 22:23



Bookmark and Share


  KrutOla
Ja, kan man älska på annat sätt? :)

Varför skulle han INTE älska dig på samma sätt?
Tvivlen och rädslan finns i början, för man tror ju knappt att något så bra kan vara sant.

En relation blir tryggare och varmare med tiden, om det är rätt människa man hittat. Tvivlen försvinner högst sannolikt med tiden.

Säger jag som aldrig lyckats med en relation.

Men tro får jag. Även utanför kyrkan.
Sen är ju inte alla som mig, gudskelov.
2010-09-02

  Suzy med punkterna
Önskan så ärligt skriven kan inte bli annat än fin.
2010-09-01

  aol
starkt vackert vännen,
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire