Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravvård


Jag hör dina tankar

med ögon

för alltid slutna

vårdar jag minnet

av glömskan.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans