Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nånting älskar jag i alla fall hos dig..det vet jag till 100% redan nu....


om vi träffas....

jag skulle inte kunna säga sanningen
just nu
för jag vet inte vad som är sant

men ljuga gör jag inte
det här är ju sant...

jag är galet kär
men jag vet fortfarande inte
vad som är bäst för mig
vem som verkligen skulle
vilja och kunna älska mig
på det sätt jag vill....

pendlar från lycka och hopp
till djupaste besvikelse och
blir yr och illamående
när det gungar för mycket

just nu i mina tankar
finns bara du

jag tror att vi är rätt lika
och jag tror att du skulle
älska att bli älskad av mig

om du bara ville satsa
helhjärtat
och jag...

men jag vet
är ju realistisk ibland också..
att det är inte så lätt

innerst inne
tror jag att det ger med sig
om och när vi träffas

då vi kan se om det vi känner
är mer än vänskap
om vi gör varandra lika
attraherade då
känner samma kärlek och åtrå
som nu

om livet och ödet vill så....




Fri vers av firefire
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-01 12:48



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Längtande text:)
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire