Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara de stunder

Bara de stunder
jag älskade.

Om än vad...

Eller vem...

Levde jag.








Fri vers av Amorina
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-01 20:52



Bookmark and Share


  poetlinan
Vackra få rader med så mycket sanning. Så är det, och så fint!
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina