Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tankar


I min enfald trodde jag

I min enfald trodde jag
att ljuset var vägledande

Jag tänkte att livet
är lätt

men

nu vet jag

att ljusets sken

inte når fram




Fri vers av Maiah VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-01 21:50



Bookmark and Share


    Scorpan
Nej, livet är inte alltid lätt. Vart vill du att ljusets sken ska nå fram till??
Söt dikt!
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP