Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag galen på människors hat mot livet


Jag vill att livet ska vara något mer

Jag letar efter ögonblick

jag letar efter ögonblick som jag
kan spara i ett album och sedan skriva
LIVET på

jag vill visa alla förlorade själar
att livet är mer än bara blödande sår

och jag vill måla varje morgon och kväll

jag vill fylla gråa vardagar
med färg

och visa att det alltid finns ett ljus
så länge man har viljan att se

jag skulle vilja mata alla med en dos av balans
för att kunna ge dem ett fotfäste
en vilja att resa sig upp från hård asfalt

hur ont det än gjorde att falla

jag vill att alla ska se drömmarna som brukade
få dem att vilja så mycket

jag vill att livet ska vara något mer
än en önskan att få
slippa känna




Fri vers av Stjärnfall
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-01 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra som faan !
2011-12-16

  © anakreon VIP
Det ÄR mer!
Men gråskalan andra sprider kan stundom leda till att man förlorar modet.
Gör inte det!
Kämpa vidare!
Livet ÄR mer för dem som jobbar vidare, som inte ger upp!
Kram.
Calle
2011-07-29

  Niclas Petersson VIP
Vackert, vackert, vackert. Förstår inte att inte fler har kommenterat den här underbara dikten.
Gillar titeln och:

"jag vill att livet ska vara något mer
än en önskan att få
slippa känna"

Ett lysande slut.
Gillar. Mycket.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall