Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: 4 Konversationsstycken

***

kulturarbetare

av uttråkan ensam satt, kulturen i staden lockade, att allt som skapades av ensam egen hand blev frambringat, av bristen på kulturen i staden, den skapande ensam uttråkad åter satt


livsmiljonär

det handlar inte om att skaffa sig miljonerna utan att inte göra av med dom


utan variation ingen musik

att bara spela blues ger ett trist band, det måste alltid finnas snabb och glad boogie woogie


frilansarens motto

för bra för att vara amatör men inte tillräckligt kommersiell för att
helt sälja sig

 

LPWJ 25-28/08/10

 

e-bok:  

amfora




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-02 08:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP