Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är kärleken


På samma gång

ett avsked och

en återkomst

det saknade

och det återfunna

en ständig resa

med minnet

som enda reskamrat

så är kärleken.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-02 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans