Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handling kan ge förvandling!

Att bara sitta och klaga är så lätt
men ta tag i problemen är ett bättre sätt
de sätter på så många möjligheter sprätt
och man kan till och med till slut få höra att man har rätt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-03 07:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja handla måste man - annars kvävs man av problemen.

Tack!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt