Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


Livet består
av att vara
vaken,
närhelst du
begrundar tankarna
som uppstår
i ett flöde

betrakta tankarna
som en film,
låt dom inte ge fäste
utan låt dom
bara rulla vidare

var i nuet
och acceptera
varje nytt möte,
ta det för
vad det är
utan att
bedöma det.




Fri vers av Janne
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-03 17:58



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så för att inte haka upp sig på något och börja älta. Det kräver en del träning, men det går.
2010-09-10

  Bibbi VIP
Tycker om detta.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne