Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar...


Vandrar i skogen
steg för steg,
låter stigen jag går på
leda mig vidare

har inget mål i sikte
utan släpper mig själv
helt fri

ser naturens skiftningar
smälter in intrycken,
låter dom vila en
stund på
näthinnan

börjar känna
att tankeväsendet
lugnar sig,
allt eftersom
jag fortsätter


rensar
min kropp
och själ

bara
låter mig
vara.







Fri vers av Janne
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-03 18:09



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Bara ett planlöst strövande, visst är det skönt, tänk om man hade den tiden........., ibland, men alltför sällan....
2010-10-19

  Anna*
Så härligt att kunna vara ute och gå på det viset och bli av med allt som tynger =0)
2010-09-10

  Suzy med punkterna
vacker känsla och jag blir sugen på att dra på mig skorna och gå ut och just bara vara...
2010-09-05

  Michaela Dutius
harmonin strömmar emot läsaren från dina ord.
Mycket vacker
2010-09-04

    Igot Tochange VIP
Du får mig att längta
till skogs
denna underskattade
himmel på jorden!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne