Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har inte hunnit läst igenom detta ens men min dotter måste låna datorn nu sa hon;)


begravning

finns inte så mycket att
säga just nu
han lyssnar ändå inte
eller
jo,han lyssnar
men som han själv sa
på min fråga
(för jag hatar att leva i
ovisshet)
han vet inte vad han vill
aldrig
och det är därför han
är ensam
dvs."singel"

han har gjort det
jävligt lätt för sig
går ut och sätter
oskyldiga själars hjärtan
i brand
och lovar allt som man
inte tror för en sekund


men till slut när man är
övertygad om hur bra
han är och vilken underbar
gentleman och hur öm och
kärleksfull han är..
och att han menar alla de
vackra ord han slänger med

DÅ visar sig att man har gått
på en mina igen
värsta nitlotten

och nu är man dessutom
förälskad upp över öronen
och aå insyltad att man inte
bara kan strunta i allt

min förlust
nej det kanske inte är det
men det kändes bara så bra
i hans närhet
och han måste ha ljugit
förjävligt bra
när jag svalde allt med
hull och hår

nu växer mina sår
och det finns ingen
återvändo

han kan aldrig bli min
så illa skulle jag inte
göra mig själv

men ännu en dröm dog

och den dog idag




Fri vers av firefire
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-03 22:32



Bookmark and Share


  Anna*
Varmaste kramen till dig, vännen min! ♥
2010-09-05

  KrutOla
Vet han inte vad han vill så vill han nog inte så mycket. Tyvärr. Jag känner inte karln, men jag vet hur man är när man är kär. Då vet man vad man vill, något så in i h-e...

Verkar komplicerat det här, hur som helst. Hoppas det löser sig.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire