Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även i Stockholm kan man få inspiration,,,


SINGEL




Om man är hård som sten

och det kommer grus

i maskineriet

och allt

rinner ut i sanden



blir man singel






Fri vers av e-poeten
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-04 08:49



Bookmark and Share


  Cris
det är en stenhård värld vi lever i.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten