Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter igen



Åter detta
Nån är känd för nåt
Och får då uppmärksamhet
För annat
Sånt som han inte kan

Bob Dylan skrev låtar i en tid
Då det inte behövdes så mycket
För att slå igenom
Bara några ackord och
I ropet i rätt politisk fora

Nu ritar han istället
Men frågan är om nån ö h t
Skulle kunna bli känd
Med såna tavlor
Om det var nån annan
Som bara bygger på ”ritande”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO