Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Format för ett dumhuvud.


till mitt egna fruntimmer:

det här är nog inte sämre än annat,

det är en svart soppa som
simmar och flyter
du sitter där och leker – har plockat av dig huvudet

när jag är
oerhört komplicerad har allting framför mig
fem tio femton tjugo sekunder

REDO FÖR UPPSKJUTNING

och du stöter hårt i mig,
jag försöker förstå ditt galna sätt
när jag tar farväl av min kropp, den du nu formaterar.

---




Fri vers (Prosapoesi) av Jennie M
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-04 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M