Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag somnar helt hysterisk.


i syndaångern växer hårda svarta sårskorpor
knogen svider likt eldsommar –
o, syndaånger
syndaånger.

helt hysteriskt somnar man
tungan skev: faktiskt ur led
och kroppsmaskinen
kvav och kvalmig om kvällen,
den står där –

permanent
och stum:

jag är i natten och i alla faror
armen om ryggen,
i skydd.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 315 gånger
Publicerad 2012-03-21 14:13



Bookmark and Share


  ume
Jag gillade verkligen den här.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M