Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotvå. Tjugosju.


utan mig är ni ingenting
elitistisk och
befriad,

jag törs inte finnas.

avbild och hjärterot

när de talar om träden –
tjugotvå. tjugosju

här kommer jag

jag kommer nu.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M