Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När rädsla tar över livet


Rädsla

När rädslan drar i dig
håller dig tillbaka och gräver in sina naglar
och du ser livet rinna iväg, springa bort
och du sitter kvar, fastnaglad
då skriker själen i vrede
varför är du så rädd
varför kan du inte komma över paniken
och vara lugn som du brukade vara
och rädslan drar i dig, vill att du ska fly
fly från alla onda ting som har skadat dig
och din själ minns med plågsamma tårar
då är det dags att säga nej
Jag vill inte fly, inte längre
Jag vill leva mitt liv
som en människa
där solen värmer och lugnar
och inte är någonting man undviker
och drar sig undan i skuggan
där rädslan känner sig trygg




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth