Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rassel luder


Trasselsludder
Från ett rasselluddär
Eller två
Boende i Bjästa
En av de mest ökända ställen
I vårt land nudå
För ”folkligt skitsnack”
vidrigt

De håller sej med trasselsludder
D v s de sladdrar och sluddrar
Om sånt de inte vet
Eller kan
Eller inte ens borde
För att ställa till trassel åt andra
Dessa två A....a och S....a….
De har funnit varandra
Och bryr sej inte om nån annan alls
Lögn som dans är svinervals




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-09-10 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO