Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilen

Bågskytten spänner strängen
förnimmer pilen mot sin
kinds tre timmars stubb
andas ut och låter den vina i samma stund
och den tas utav vinden
försvinner genom atmosfären ut i rymden
träffar en passerande meteor
fastnar i gammalt kraschlandat satellitvrak från, för oss, främmande intelligenser
färdas genom galaxer relativt långsamt
tills de brinner upp i kontakt med en avlägsen sol




Fri vers av objekt3
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3