Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävande

 

trångt
över bröstkorgen
kvävande
är rummet som sluter sig
dörrlöst
fönsterlöst
kommunikationslöst
kring mig
som en gravkammare

men jag lever ju
än




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-04 22:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Psykosocial klaustrofobi.
2010-09-05

  Johan Bergstjärna VIP
Ja än lever vi : ) KRAM på Mona!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger