Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Lola.


avlägsen ses hon långsamt vandra
de avstängda bortglömda vägarna mot havet
och sorlet och

”sug i mig din luft”

vill hon vråla

”dra mig i håret, ta mig till vrålet”

hon vänder sig om.
för med handen över fuktig sjukdom,
stryker en kind
som rått kött – en självskada, en njutning.
och benpipan lyser klarröd i mörkret, att värja och snärja detta döende barn
som står där i fönstret
med ögon som bollar

”lola lola, vad ska jag göra?”

så tar hon ett steg

framåt och slut.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 00:02



Bookmark and Share


  Bobby
gillade raden om luften.
gillar luft.
gillar din dikt.
tack
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M