Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmärke i livet

 

 

jag minns en trebent katt
som elegant hoppade in genom ett fönster
i en situation där jag inte spelade någon roll
fast jag hade en roll att spela
det hade regnat 
grönskan skimrade av fukt i kvällssolen

sådant sätter sig löjligt fast
som ett bokmärke för en speciell känsla
just där och då

precis som man kan stoppa in ett pantkvitto
mellan boksidorna i romanen
när man inte orkar läsa längre
 






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 00:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är märkligt hur vissa detaljer etsar sig fast.
2010-09-05

  Måna N. Berger
Ingelas kommentar var relevant för texten som den stod igår, men idag har jag skrivit om den, ganska mycket. Dagen idag är mer hoppfull!
2010-09-05

  Ingela Svenson VIP
så dystert utan hopp?
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger