Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har slut på sin sommarfest


Sommargäst
Har slut på sin sommarfest
Så fort det gick

Som allt roligt
Så fort det försvann
Helt otroligt….

Den kröntes med en kräftskiva
Och när det var som bäst
Så tog sommaren slut
En sommargest till avsked

Och man önskar som alltid
Att det vore sommar mest
Hela året




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 04:20



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja där sa du en sanning, bra skrivet!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO