Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad står det



Han satt i bastun och blev varm
Men sprang ut och skulle ner i sjön
Men det visade sej att
Det var kvinnor som stod där på stranden
Flera st
Och han kom kutande utan nåt alls
På sej

Men röck snabbt åt sej en tidning
Som han såg
Och höll för
Vände om in igen och efter sej hörde han
”kan du inte visa vad som står i tidningen”
och en annan röst
”om det nu står nåt”
Och sen kom det kvinnoskratt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-06-13 15:43



Bookmark and Share


  LassO
kanske eller nåt
2012-06-13

    ej medlem längre
vilken skymf!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO