Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solbladet

 

 

solbladet

 

 

två vingar slutna om varandra

varande

 

inneslutna av ljus

 

lyfte

 

 

 

jag ser solbladet brinna

förbrinna

 

 

 

askflagor

singlar nedöver

 

 

två askflagor lägges över mina ögon

 

 

 

 

insikten

 

 

 

i skimrande blå lotus

 

 

sluter jag alla mina drömmar

 

aldrig mer

aldrig

 

 

vad

är det du säger

 

 

bröstet kokar

brister

 

ur bröstet

väller

lava

 

hjärtat viskar

 

det skall spira

hjärtblad

 

 

 

 

 

 

men

så se mina tomma händer

vad

visar dig detta




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-05 12:32



Bookmark and Share


  Anna*
Mmm ... må det spira många hjärtblad trots att händerna är tomma och drömmar synes avlägsna
2010-09-05

  Anya VIP
Hoppas att hjärtat fortsätter spira hjärtblad! :o)
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser