Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en älskad Dotter.


Tack min ängel


Underbara dotter kastar sig på Bussen

då jag är förkyld och ska flytta i morgon

Åker gladeligen 45 mil för att hjälpa mig

Tack min ängel, min underbara dotter.




Fri vers av yta
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-05 14:45



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Blir varm i hjärtat. Vilken tur du har!
2010-09-05

  Yrre VIP
Å så bra, härliga barn vi har!! :D
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta