Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar snart inte mera,tack ni som orkar läsa,för jag tycker själv att det är bara skit som kommer ut från mig just nu,lika smutsig som jag känner mig ratad än en gång....


2 much 2 me....

det här var en motgång för mycket
nu vet jag inte längre hur jag ska
göra för att orka
chocken är total
posttraumatisk näst intill
inga ord
vill inte berätta
för det gör så ont och jag skäms
för att jag trodde honom om gott
när det inte riktigt låg till på det viset

han gav mig allt
men lika fort tog han tillbaks det
och ännu mera
han stal allt som fick mig att stråla
nu
slocknad förlamad tom lätt
tänker på hur snabbt kärlek och omtanke
kan vändas till hån ignorans lögner hat
och att just jag måste drabbas så hårt
föll rakt ner i hans hjärta av betong
som krossade mitt bräckliga

nu har jag blivit ful
men också tack och lov
osynlig
så ingen behöver märka det

min vän sa sanningen till mig
jag frågade min älskling
och han dräpte mig i sin tur
med sitt svar

trodde begravningen var igår
men det var bara en
kackerlacka
som trampades på
och alla dess vänner
kom idag.....




Fri vers av firefire
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-05 21:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Läser sorg och besvikelse...och det gör ont
2010-09-07

    Kristin Rundkvist
sorgligt....att bli ratad....outhärdligt...men det viktigaste är att "du"
inte ratar dig själv....han var inte värd..det smycke som du är...hur var det nu....kasta inte pärlor för svin.....jag har varit där du är...när jag gav mig själv ett värde hittade jag Kärlek...annorlunda kärlek....på alla sätt....så jag säger..gräv i det smyckeskrin som är du och lär känna alla juveler du består av...så ska du se att det vänder....kramar Kristin
2010-09-07

  Anna Nyman
Tänker på dig...
och jag kan bara säga att det är därför jag inte vill mer...vågar
Vill inte bli sviken mer i mitt liv...skulle inte orka
Samtidigt att inte våga igen...då har man också på något sätt förlorat en del att leva...
Många varma kramar Anna...mee
2010-09-06

  LenaJohansson VIP
känner igen..
2010-09-06

  hawkeye
Igenkänningsfaktorn är hög, vet så väl hur det kan kännas... :/ Skickar en energivärmande tanke...
2010-09-06

  Anna*
Mycket hög igenkänningsfaktor i din text så jag applåderar och bokmärker

Sen kraaaamar jag om dig jättelänge och i ursinne slår jag sedan ihjäl resten av kackerlackorna som vågar sig in i ditt hem.
2010-09-05

  poetlinan
Vad tråkigt, lider med dig, känner igen mig. Här får du en kram iallafall!
2010-09-05

  aol
gud så ruggigt, känner din sorg din tomhet, just känslan
att bli bortstött av en man gav hela sitt jag till,

det är som en förlamning av en trampad själ,

där man med möda reser sig efter fallet
och stapplar vidare tugt stödd mot livets vandringsstav.

sänder en kraam,aol.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire