Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi 2

utanför föll snöflingorna sakta mot marken
satt bakom fönstret
och räknade flingorna
inne från köket kom doften av nybakat bröd
från den gamla vedeldade ungnen.

tänkte på dej och vad vi skulle göra ikväll
när vi delat brödet och en pava billig retsina
snart var vi ensamna i huset
och du var som en dröm där du satt
i kväll skulle det ske

det var som en dröm fast den var sann
du visade mej hur man gör
ledde mej in på den farliga vägen
numera kan jag själv
och vet hur man förför en kvinna

tack för lektionen




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-09-05 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson