Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina slag tillåter inte lek

ben är fortfarande brutna

bakom ånger vilar andetag

tunga

utanför kroppen

leker jag

"de finns inte längre"

din röst som uppmanar

min brutna kropp

att sluta leka

med vilda hästar

inget av dina tidigare slag

har skadat mig mer

än de orden




Fri vers av Hélène
Läst 403 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-06 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark.
Berör mig.
Applåder.
2010-09-15

    vilgot hellros
jävligt bra! detta gillas
2010-09-09

  Lasseman VIP
En stark text.. applåder
2010-09-07

  Dan Linder
Frökens bästa hittills! Bravo!
2010-09-06

  Anna*
Suveränt! Applåder
2010-09-06

  peter markurth
bra, gillar mycket...
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn