Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utlämnad

*

jag talar för döva öron

emellan ligger regler
nya utmaningar för "mig"
vi bryr oss

den sittande regeringen
tar hand om mig
på sitt sätt

kan någon ge mig ett tjockt rep
eller varför inte en pistol

tror det går fortare
än att bli uteliggare
och svälta ihjäl





Fri vers av Tothem
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-06 18:49



Bookmark and Share


  Anna*
Det är tuffa tider. Kännbar text som jag applåderar
2010-09-30

    Mejja
Man känner sig chanslös och oviktig i det samhälle som skapats....det är bara de som kan ge 110 % som duger.
Känner igen tankarna och ångesten :( *kram*
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem