Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skivet till min vän Åsa.Som förlorade sin lilla son Engel.I vecka 40+1.Han var så fin.När jag skrev denna var jag själv i vecka 32 med min son i magen...


Engel...


Du lilla vän i himmlen
så många som dig tänker på.
Du ser nog ner på mamma din
O önskar att hon skulle förstå.
Du lilla vän i himmlen
du änglavingar fått.
Du hade dom nog hela tin
osynligt eller väldigt smått.
Du lilla vän i himmlen
din själ du lämnat kvar.
Den lever kvar i mamma din.
Som tröst men utan svar.
Du lilla Engel i himmlen
som vakar över dom som blev kvar.
Din mamma o din pappa
glömmer aldrig hur vacker du var.....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-11-23 13:10



Bookmark and Share


  edey
va hemskt :( underbar dikt om något som inte borde få hända egentligen
2005-11-23

  Smultris
Du får mig att rysa med din dikt... Jag känner en enorm sorg och empati över dina vänner situation..
2005-11-23

  prinscess VIP
känner i gen mig i din dikt
när min pojke föddes för sex år sen
då min bästa väninna väntade barn dog i magen en vecka innan jag skulle föda
väldigt bra skrivet
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25