Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gisslan

Jag är gisslan.

Mitt hjärta
har mig
i sitt grepp.

Här står jag.

Fångad.
Förlamad.
Förblindad.
Stum.

Det bultar
djupt därinne,
det dunkar i
mitt bröst.

Jag hör ej längre,
det tar över.

Hela mig.

Jag ger upp.

Älska... var lösensumman.

Och jag blev fri.






Fri vers av Amorina
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 20:06



Bookmark and Share


  aol
så stark vacker berörande poesi, så fint Karin
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina