Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väver intriger



Du väver intriger
Och förförelser
Som en spindel

Såfort nån fastnar
Så kastar du dej över den
För att få det du vill ha
Villkorslös kapitulation
Kopulation…

Svarta änkan på 2 ben




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 08:29



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
oh here she comes
watch out boy she'll chew you up
ohoo here she comes
she's a maneater
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO