Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja.. barstol och allt haha.., de är nog bara att förnedras o ge efter


förnedring som knappt andas

jag sitter här..
glaset mellan
tummen
och bardisken
tittar i spegeln
en blick som irrar
från fokus
söker kärlek
okända ögon
mörka av
längtan efter
utplånande
uppgivande
förnedring
slutna ögon
underdåniga
läppar
som knappt
andas
söker motstånd

jaa, jag sitter
här.. sluter
mina ögon
mellan spegeln
och glaset
närmare handen
på lårets insida
vidkänning
en rysning
genom kroppen
som saknad
ett grepp
om halsen
utplånande
uppgivande
förnedring
spetsig
som näsan
vidrör knappt
söker motstånd

hej.. min vän
vad gör du?
ikväll? inatt?
du vet
ja är din..
blick utan
fokus
så mörk
så svart
utan andetag
en kyss
så huvet
tappar fotfäst
oj det går
runt runt
förnedring
öppen ådra
underdånig

hej där..
vem är du?
Jag är din.






Fri vers av frantic
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-06 22:59



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
En framfusig uppvaktning i baren som inte är ömsesidig?
Ja nu vet jag lite mer om barlivet, verkar vara nåtslags förförelse
utan att fråga om lov sak.
2010-09-30

  Regular
rakt, naket, smärtsamt
igenkännande
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic