Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valdagarna

Jag väljer förnuft
jag väljer känsla
som två vimplar fångade av vinden
pekar de båda åt samma håll

"Valår 2010" blir i kärlek "Valdag tisdag"
Chansen för ånger finns alltid här
tillsammans med både irritation och en hjälpande hand
Ändå får jag aldrig nog

Jag kommer alltid

i varje ICA-kö
på alla bussäten
på varje topp
i varendaste cell

För alltid, kommer jag välja just dig.




Fri vers av Rufstufsan
Läst 306 gånger
Publicerad 2010-09-06 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rufstufsan
Rufstufsan