Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handduk torkar samhällets dekolletage mjukt medan köttbullarna fräser glatt

En mening

En tröstens kram

När silverhala handfat slickar dina ögonlock torra
och svavelsyra demonstrerar bländande skönhet

När din efterfrågan styr överflödet
och etikens akilleshäl stampar på din acobaddade panna

Tacka Gud för söner som ratar potatisar

Tänk på de stackars negerbarnen i Afrika




Fri vers av Rufstufsan
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-22 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rufstufsan
Rufstufsan