Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld 2, eller Blottaren

Under min barndom älskade jag svamp

Min högsta dröm är att skaffa ett barn med tre ögon

I hemlighet åker jag till Disneyworld två gånger om året

Det är hål i alla mina strumpor

En gång förföljde jag en alkis som ett experiment

Jag promenerar bara en gång i veckan

Jag tycker om att rulla dammet under sängen till små bollar och spara dem i en kartong

Jag blir jättearg av ordet "är"




Fri vers av Rufstufsan
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rufstufsan
Rufstufsan