Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Hon sitter på sin säng och gråter
Hon bläddrar i kalendern
Kastar en blick på telefonen
Kastar en blick i kalendern
Kastar kalendern
Tar upp en väska som ligger nära
Kastar väskan
Hon tittar ut genom sitt fönster där på femte våningen
Himmel är allt hon kan se
Sneglar på kalendern borta vid huvudkudden
Och talar

Jag tror inte att jag pallar det här
Jag tror inte att jag pallar det här

Tankarna som seriekrockande jetflygplan
Hon bläddrar i kalendern
En månad
Hon kastar kalendern
Vet inte om hon vill vara med längre
Smakar på ordet i sitt sinne
Det känns som en spottloska i ögat

Paus

Hon sitter på sin säng och gråter




Fri vers av Rufstufsan
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rufstufsan
Rufstufsan