Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysterium

en efter en faller de mot marken
krossas under illasinnade mördarsulor
ack, helt ovetande
om att tiden snart är kommen

ty vintern närmar sig
och inte ens ett löv
med all dess färgprakt
överlever
en sådan kyla
ett sådant mörker


hur skulle då vi ?




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-06 23:50



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Tycker hösten är mycket vacker!
Och delar av vintern!
2010-10-11

  frantic
jag ser verkligen inte fram mot hösten
kylan och sen vintern.. brrr

hösten är tiden då depressionen
sliter av mig kläderna mitt skydd
och vore det inte för mitt te..

alla stearinljusen.. och en bra bok
skulle jag för länge sen förfallit i
hopplöshetens mörker..
2010-09-18

  Anna*
Ja, hur skulle då vi? Kylan bedövar, mörkret förblindar och med tiden dör allt - även kärleken - i ett sådant klimat.
2010-09-09

  aol
bra skriftat vännen
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson