Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld utan horisont


Horisonten

skrämmer

frestar

föder tvånget

att utforska

att fråga mig

vad som finns

bakom den.









Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 01:29



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket snyggt skrivet med den nyfikenhet som är öppen för vad det än finns bortom.
2010-09-10

  Brynolf
Resten...?
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans