Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandet


För att kunna

lita på sig själv

måste man

lära sig att

lita på läsaren

betrakta skrivandet

som en självklarhet.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 01:53



Bookmark and Share


  Anna*
Läsande är också skapande så det blir en process efter det att det skrivna ordet finns på plats och det är spännande som författare att se =0)
2010-09-10

  peter markurth
bra
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans