Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Smuts.


traumat lyser i ögat

i taket surrar fjärilar

hjärtat känns värre än fast

det sitter där som stål.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M